2012. május 8., kedd

Második - Bonyodalmak |részlet|



Jacob Black

 Indulás, a Cullen család már a határnál vár minket! Essünk túl rajta, minél előbb!” – Adta ki a parancsot Sam. Mindenki egyszerre indult meg, és, ahogy már Sam említette, a Cullen család tényleg előbb kiért, mint mi. A család hét tagból állt, legalábbis hét vámpír volt jelen.
     Egy hatalmas vámpír állt leghátul, arra várva, mikor kell támadni. Közvetlenül előtte egy szőke vámpír volt, kifejezéstelen arccal nézte a Falkát. Mintha tanulmányozna. Mellette egy manó kinézetű lány állt, furcsa szemekkel szemlélve minket. Előtte állt Edward Cullen, és egy szőke csajszi, aki undorodva nézett, egyenesen a szemembe. A lány mellett egy barátságos arcú, vörös hajú nő állt. Legelöl egy szőke hajó vámpír állt. Ő volt Dr. Carlise Cullen, a Forksi korházban, már láttam egyszer-kétszer. Tuti Ő volt a családfő.
     Megfagyott a levegő egy pillanatra.
     Sam, ez lehetséges?” – kérdeztem gondolatban, már elég haloványan. Tekintetem a testvéremre tévedt, aki elkábult pofával nézte az egyik Cullen lányt.
     Válasz nem érkezett. Mindenki megfagyott. Még a Cullen család is.
     Olyan… mint a gravitáció. Már nem a föld vonzása tart ezen a földön. Hanem Ő.” – akadozva hallottam meg Garett gondolatát, miközben egyre közelebb araszol a rövid fekete hajú lányhoz, aki úgy néz ki, mint egy kis manó. Karcsú és gyönge kinézetet kelt másokban.
     Bevésődés egy vámpírba?” – kérdezte Leah undorodva.
     Lehetetlen, elképzelhetetlen!” – Sam.
     Ez új fordulatokat vesz!” – viháncolta Seth.
     Ez gáz!” – Paul.
     A lányra néztem, aki az öcsémet bámulta, mintha Garett a legérdekesebb ruha lenne az egész világon. A tekintete gyengéd és zavart volt. Az első látásra szerelem megtörtént. Csakhogy ezzel nem számoltunk!

Itt egy kis részlet a következő fejezetbe, ami, ha minden igaz csütörtökön kerül fel. Az előző fejezet 9 oldal lett, legnagyobb örömötökre a második fejezet kicsit hosszabb lesz. Eddig még csak Jacob szemszöge van készen, az 6 és fél oldal lett. Edward szemszögén dolgozom éppen, remélhetőleg, hosszabb lesz mint Jacobé. Ez azért van, mert ez a fejezet a 'bonyodalmak' kicsit sok eseménnyel jár.
Remélem felcsigáztalak titeket, mert a célom ez volt!
Csütörtökön találkozunk! 

A bejegyzést írta, Blair Light.

2 megjegyzés:

  1. szia!
    izgalmas kis részletet hoztál. már alig várom a csütörtököt. meg, ahogy kitettél egy pár új szereplőt is, felcsigáztál. én csak azt nem értem, h Alice-nek nem ott van Jasper? meg ezalatt a vadász képe alatti idézet is, eléggé, hát hogy is mondjam... na mindegy, a lényeg h nagyon felcsigáztál!
    siess a fejivel! :)

    VálaszTörlés
  2. Hali!
    Pfhuuu :D Na menny már ez e részlet eléggé komoly lett na :D Érdekes egy fordulat az már biztos :D Jackob öccse (Örülök hogy megismerhetem :D hiába Jake testvére már msot kedvelem a srácot:D ) Hmm nem tudom hogy fogod ezt összehozni de eléggé komoly bonyodalmat hoztál össze na:D Jake - Bella - Edward aztán emg most itt van ez is :D persze lehet hogy itt Jasper nem Alice párja... erről még nem írtál szal... :o Amúgy furcsa hogy Garret bevésődött Alicebe hiszen nem a fajfenttartás a bevésődés lényege?:O Alice nem hiszem hogy ebben tudna segíteni bár ki tudja?:D Lehetnek még meglepetések:o Köszii

    VálaszTörlés