2012. május 9., szerda

Magyarázat, közvélemény kutatás...

Sziasztok!

A kommentekre szeretnék válaszolni első sorban. És lenne it egy-két dolog, ami főleg tőletek függ, ezért közvéleményt kutatok!

Első sorban a kérdéseitekre adnék választ!

~Hogyan lehetséges, hogy Garett bevésődött Alicenek, nem a fajfenntartás a lényeg?
 Ez csak egy feltételezés. Lehetséges van köze ehhez is, de ha az igaz szerelemről van szó, teljesen mindegy, hogy lehet-e gyermeke a két félnek. A vámpírok képtelenek a szülésre, csak a megtermékenyítésre. Vagyis Alice nem eshet teherbe, hiába vésődött be neki Garett. Ettől függetlenül, bármit megtennének egymásért. A fajfenntartás pedig csak egy egyszerű feltételezés.

~Bella vagyon kit választ?
Egyértelmű, hogy Edwardot. Jacob csak egy egyszerű csavar a történetbe, hogy élvezhetőbb legyen a történet. Arra még senki nem gondolt, mi lett volna, ha Bella és Jacob előbb ismerik meg egymást, minthogy Edward a képbe lépjen? Bella szerelmes volt Jacobba, a Napfogyatkozásban derült ki. De mivel ott volt Edward - élete szerelme, természetesen mellette döntött. Csakhogy most nem volt Edward jelent. Bella pedig szerelmes Jacobba, szóval vele van. De Edward megjelenése, teljesen kifordít mindent. Tulajdonképpen ez egy Edward/Bella story, egyértelmű, hogy a végén együtt lesznek. Hosszú az út, de végül úgy is együtt lesznek!

~Honnan jött az újabb szerelmi háromszög?
Már rég eldöntöttem, hogy Alicet és Jaspert szétrobbantom, ezért pedig ne haragudjatok. Először úgy gondoltam, Riley Swan lesz a hős szerelmes, Bella bátyja. Végül létrehoztam Garett karakterét. A csavar tökéletesen bele illett a képbe. Így végül a bevésődéssel szórakoztam, az eredményt már olvashattátok.

~Lesz még szerelmi háromszög?
Nem! :) Csak egyszerű párok jönnek létre a storyban. Két szerelmi háromszög lesz. Edward/Bella/Jacob és Garett/Alice/Jasper.

Ha bármi további kérdésetek lenne, írjatok, mert válaszolok! Természetesen olyan kérdésre nem, amivel elárulom a kulisszatitkokat! :D

Jöjjön a közvélemény kutatás!

~Csináltam két fejlécet, és érdekelne, nektek melyik tetszik jobban. Mert az kerül ki. Nemsokára kint lesz látható a szavazás!

 1.számú fejléc

 2.számú fejléc

~Valamikor a jövőben lesz egy külön álló fejezet Garett és Alice számára! Nektek elkel döntenetek ki szemszögéből írjam meg. Erre is szeretnék választ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése